Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ

 


Καταστρέψατε τη χώρα!!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ !!!
« ... κύριοι» … της κυβέρνησης, ξέρετε τον τρόπο να σταματήσουν οι πυρκαγιές στην Ελλάδα? Αναμφίβολα, ναι!! Μπορείτε? Αναμφίβολα, ναι!! Θέλετε? Αναμφίβολα …. ΟΧΙ!!
Είναι τόσο απλό να σώσουμε τα δάση: εφαρμόστε το νόμο στην πράξη, που λέει πως, τα δάση όταν καίγονται, θα ανακηρύσσονται αναδασωτέα και σ’ αυτά, δεν χτίζουμε σπίτια, δεν τοποθετούμε ανεμογεννήτριες, δεν καλύπτουμε τις καμμένες επιφάνειες με φωτοβολταϊκά!!
Αυτό σημαίνει πως, θα πρέπει να μη δίνονται άδειες οικοδομής, ηλεκτροδότησης και υδροδότησης, να γκρεμίζεται επιτόπου ό,τι χτίζεται εκεί και πως δεν θα πρέπει να δίνετε άδειες στους κερδοσκόπους – που σας κρατούν στην εξουσία – να τοποθετήσουν ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά.
Ξέρω ότι λέω κοινότοπα πράγματα. Τα ξέρετε εδώ και πολλά χρόνια όλα αυτά και κοροϊδεύετε το λαό, δηλώνοντας ότι θα τα εφαρμόσετε - και ποτέ δεν το κάνατε - και αντ’ αυτού επιτρέψατε τη μετατροπή της Ελλάδας σε κρανίου τόπο.
Θερμή παράκληση! Μη βγείτε πάλι να μας πείτε πόσο καλά λειτούργησε ο κρατικός μηχανισμός και πως θα αποζημιώσετε τα καμένα σπίτια.
Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό !!!
Τα καμένα δάση κι όλα τα ζωάκια που είχαν το σπίτι τους εκεί, με ποιο τρόπο θα τα αποζημιώσετε? Εμάς, τους πολίτες, πώς θα μας αποζημιώσετε, που μας στερείτε το πολύτιμο οξυγόνο, τη δροσιά, την προστασία απ’ την υπερθέρμανση και αντ’ αυτού, μετατρέποντας τη χώρα σε «πράσινη μπαταρία της Ευρώπης», δημιουργείτε για μας συνθήκες πύρινης κόλασης?
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ !!!!!!
 
 
ΓΡΑΦΗ ΕΛΕΝΑ ΣΠΑΝΟΥ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΟΜΗΣΗΣ: Επιταχύνοντας την Καταστροφή της Ελληνικής Φύσης

  Η δημοσιοποίηση της διαφαινόμενης πρόθεσης της Κυβέρνησης να διευρύνει, έστω και μεταβατικά, την εκτός σχεδίου δόμηση έχει προκαλέσει οξ...